Palvelemme Etelä -ja Länsi Suomen alueella

Ikkunoiden ja ovien huollot

Kaikki puitteet sovitetaan karmiin, irtiolevat lasit ja avonnaiset karmiliitokset liimataan, karmi puiteliu´ut vaihdetaan, lukot ja mekanismit voidellaan, irtiolevat helat kiristetään sekä rikkinäiset helat uusitaan.
 

Lahokorjaukset

Pitkään huoltamattomissa ikkunoissa saattaa olla lahovaurioita. Suurin osa lahoista ikkunoista ja ovista on kuitenkin rakenteiltaan vielä ehjä ja kunnostetavissa.
 

Entisöinnit

Entisöimme kaikenikäisiä ikkunoita ja ovia TEMA A13 kunnostusmenetelemän mukaisesti.
 

Ikkunoiden ja ovien tiivistykset

Huonokuntoiset tiivisteet uusitaan korkealaatuisella silikoni profiili tiivistellä. Suositteltava tiivisteiden vaihtoväli on noin 7-12 vuotta.
 

Kuntokartoitukset ja raportit

Kuntotarkastuksen tarkoitus on tuottaa puolueetonta tietoa tarkastettavan kohteen ikkunoiden ja ovien kunnosta, korjaustarpeista ja mahdollisista vaurioriskeistä. Kuntotarkastus teetetään usein asunnon myynnin yhteydessä, mutta kuntotarkastusraportti on erinomainen työväline myös mm. peruskorjauksen suunnittelussa.   

Lasitukset

Rikkinäiset ja harmaantuneet  lasit ovat vaaralliset ja vaihtokunnossa. Vaihdamme kaikenlaiset lasit ja lämpölasit.

Asennamme, tiivistämme ja huollamme myös kattovalokupuja.

Maalaukset

Vanhojen ikkunoiden maalaaminen voi olla tuskallista, jos sen jättää liian myöhään. Kun aloittaa ajoissa, työ sujuu helposti - ja vaikka olisi jo hieman myöhässä, ikkunat ehtii usein pelastaa.
 

Ikkunaventtiilien asennukset

Asennamme ja huollamme kaikenmerkkisiä korvausilmaventtiilejä. Olisi suositeltavaa puhdistaa korvausilmaventtiilien suodattimet ainakin kerran vuodessa, raittiin sisäilman takaamiseksi.